&nbps;

Diensten

Steenbeek Advies is gespecialiseerd in projectmanagement en advies en richt zich daarbij met name op het MKB. De jarenlange ervaring van Steenbeek Advies wordt ingezet om knelpunten in uw bedrijf aan te pakken. Met als resultaat: meer efficiëntie, kwaliteitsverbetering, betere organisatie en meer rendement.

Steenbeek Advies biedt:
• projectmanagement
• advies
• training
• lezingen over leiderschap

Hierbij werkt Steenbeek Advies vanuit een aantal belangrijke principes:

Vakmensen inspireren het management
De inspiratie in een bedrijf moet uit het vak zelf komen en minder vanuit het management. Het is van belang om vakmensen zo mogelijk meer ruimte te geven in het management. Zij kennen immers het hart van het bedrijf.

Managementvaardigheden
Het inzetten van vakmensen als manager vereist training. Zij hebben ruimte en instrumenten nodig om als manager te kunnen functioneren. Steenbeek Advies biedt deze vakmensen trainingen op het gebied van management. Daarnaast worden voor managers trainingen aangeboden met een focus op strategie en verdiepende managementvaardigheden.

Strategie en operatie als schering en inslag
Veel bedrijven moeten door financiële knelpunten hun positie heroverwegen. Steenbeek Advies wil bedrijven ondersteunen in het maken van strategische keuzes. Met het managementteam kijken we hoe strategie en operatie elkaar kunnen versterken.

Visie, doel en hoop
Steenbeek Advies heeft veel ervaring met hoog innovatieve en ontspoorde projecten. Bij zulke complexe projecten is het einddoel vaak niet meer in zicht. Het perspectief ontbreekt dan. Steenbeek Advies kan helpen dit probleem op te lossen. Een goede informatievoorziening is hierbij essentieel.

De neuzen staan dezelfde kant op, het team krijgt vleugels!

Door met het managementteam op deze manier in gesprek te gaan, komt er weer hoop en enthousiasme in het team.

Steenbeek Advies denkt graag met u mee. U kunt vrijblijvend contact opnemen.


© 2019 Steenbeek Advies is onderdeel van G. Steenbeek Beheer B.V.

Websiterealisatie Gentle Innovations B.V..