&nbps;

organisatie

Gijs Steenbeek
Het gezicht achter Steenbeek Advies is Gijs Steenbeek. Hij heeft jarenlange ervaring in de industrie, ICT en adviessector, onder andere bij Philips en het softwarebedrijf Baan. De rode draad in zijn werk is altijd leiderschap en management geweest. Hierdoor heeft hij zijn leiderschapskwaliteiten steeds verder ontwikkeld.

In 2003 heeft Gijs Steenbeek het bedrijf Steenbeek Advies opgericht. Met dit bedrijf werkt hij veel voor de industrie, ICT, corporaties en de uitgeverijsector. Hij vindt het een uitdaging om complexe projecten (weer) op gang te helpen. Hierbij gebruikt hij zijn eigen, persoonlijke stijl.

Een scherpe, frisse blik van buitenaf

Samenwerken
Gijs Steenbeek gelooft in de kracht van samenwerking. Daarom is hij in 2010 met Koos Oosterwijk ‘Passim Partners’ gestart. Deze samenwerking richt zich vooral op investeringsprojecten, iets wat beiden op het hart is geschreven. Daarnaast biedt Passim Partners ook reflectieavonden en trainingen voor managers en leidinggevenden.

Doorgeven
Gijs Steenbeek geeft zijn opgedane kennis graag door aan anderen. Hij put daarbij uit oude, maar waardevolle bronnen. Denk daarbij aan Adam Smith en Plato, maar toch ook aan Machiavelli en Taylor. Uit liefde voor zijn vak wil hij terugkeren naar de kern, los van de managementhypes die komen en gaan. Dit doet hij strategisch, visionair en creatief.

Met deze ervaring is hij u graag van dienst als projectmanager, adviseur of trainer.


© 2019 Steenbeek Advies is onderdeel van G. Steenbeek Beheer B.V.

Websiterealisatie Gentle Innovations B.V..